U ben hier:

Algemeen

Voor het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Elke werkdag tussen 8:30 uur en 12:30 uur voeren wij een centrale administratie voor het telefoonverkeer. U kunt bij onze administratie in Zaandam terecht voor het maken, wijzigen en annuleren van afspraken. Bij geen gehoor kunt u altijd een bericht inspreken op het antwoordapparaat. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Voor dringende en/of persoonlijke zaken waarvoor u de therapeut zelf wilt spreken kunt u bij de administratie een terugbel verzoek aanvragen of zelf terugbellen, 's middags na 12.30 uur.

U kunt ons ook per mail bereiken op info@praktijkzp.nl of onderstaand formulier invullen en versturen via de website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen

Voor het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Elke werkdag tussen 8:30 uur en 12:30 uur voeren wij een centrale administratie voor het telefoonverkeer. U kunt bij onze administratie in Zaandam terecht voor het maken, wijzigen en annuleren van afspra-ken. Bij geen gehoor kunt u altijd een bericht inspreken op het antwoordapparaat. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Voor dringende en/of persoonlijke zaken waarvoor u de therapeut zelf wilt spreken kunt u bij de administratie een terugbelverzoek aanvragen of zelf terugbellen, 's middags na 12.30 uur.

U kunt ons ook per mail bereiken op info@praktijkzoetelief.nl of onderstaand formulier invullen en versturen via de website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.