U ben hier:

Geschiedenis

De oprichter van de praktijk is Koen Zoetelief. Na ruim 10 jaar ervaring als fysiotherapeut en 5 jaar ervaring als manueel therapeut, is Koen vanaf augustus 2007 in Krommenie de eigen onderneming gestart. In het pand van Optisport heeft hij ongeveer drie jaar zelfstandig gewerkt en een groot patiëntenbestand opgezet.

De praktijk groeide snel. In januari 2010 was het daarom tijd voor een volgende stap: samen met Ilonka Postema is Koen een maatschap begonnen. Met de komst van Ilonka is het bereik van de nieuwe vestiging in Zaandam minstens twee keer zo groot geworden en heeft zij met de psychosomatische fysiotherapie de specialiteiten uitgebreid.

Januari 2013: de locatie in Optisport groeide uit z’n paarse jasje! Er was behoefte aan meer ruimte en een eigen fitness mogelijkheid om de patiënten beter te bedienen. Daarom heeft Praktijk ZP toen de praktijk aan de J.H. Dunantstraat overgenomen met het personeel.  Samen gaan deze praktijken met  enthousiasme verder onder de vlag van Praktijk Zoetelief & Postema.