Algemene fysiotherapie

Snel van pijn af en lekker in beweging
 
Even op de fiets een boodschap halen, snel een sprintje trekken om de trein nog te halen. Fietsen, lopen, bukken: dat gaat vaak op de automatische piloot. Totdat u pijn in de rug krijgt, die knie weer opspeelt of last krijgt door uw chronische ziekte. Hier komt de fysiotherapeut in actie: die helpt u te (blijven) bewegen. Met verschillende oefeningen, behandelingen en adviezen kan de fysiotherapeut de kwaliteit van leven verbeteren.
 
Algemene fysiotherapie is de behandeling van spieren, pezen, banden en gewrichten. De behandeling is gericht om het bewegen te verbeteren en uw pijn te verminderen. Dit gebeurt door de spieren te versterken, de lichaamshouding en het ademen te verbeteren, blokkeringen in gewrichten te verhelpen, de doorbloeding te bevorderen, het uithoudingsvermogen te vergroten of om te ontspannen.
Voor het verminderen van uw klachten wordt van u een actieve bijdrage verwacht, zoals het doen van oefeningen en het aanpassen van uw houdings- en bewegingsgedrag. Naast de bewegingsvrijheid bij u te vergroten, stimuleren we ook de preventieve gezondheidszorg. Dit sluit naadloos aan op ons motto: fit worden en fit blijven. Start Fit for Life!