U ben hier:

Netwerken

Wij zijn aangesloten bij verschillende netwerken en/of hebben een samenwerkingsverband met verschillende instellingen:

Fysiofirst

Fysiofirst is een landelijke netwerkgroep die zich richt op arbo-curatieve zorg, geleverd binnen 24 uur aan bedrijven. Verder bestaat er een samenwerkingsverband met HSK, een landelijk netwerk van eerstelijnspsychologen.

Ergo Optima

Ergo Optima is een landelijk netwerk dat zich richt op grote en middelgrote bedrijven en deze adviseert in het gezond en vitaal blijven van werknemers. Dit gebeurt via arbo-curatieve zorg, maar ook door middel van preventie. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid van arbeidsreïntegratie.

Parkinson Netwerk

Wij zijn aangesloten bij ParkinsonNet, een netwerk van zorgverleners, dat is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. De meerwaarde van een ParkinsonNet fysiotherapeut is dat zij zijn opgeleid door experts op het gebied van Parkinson en nauw samenwerken met de neurologen en andere in Parkinson gespecialiseerde hulpverleners.

Claudicatio Netwerk

ClaudicatioNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer vaatlijden in Nederland.

Mediferia

Verder heeft Praktijk Zoetelief & Postema afspraken gemaakt met Mediferia, die de mogelijkheid van een multidisciplinair poliklinisch spreekuur biedt. Mensen met rug, nek, schouder, knie klachten kunnen op 1 dag een MRI-scan, diagnosecode en behandelplan krijgen. Dit alles kan binnen 14 dagen geregeld worden. Voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

Rugnetwerk

Sinds augustus 2017 zijn wij aangesloten bij het Rugnetwerk Zaanstreek. Het Rugnetwerk is een netwerk van oefen-/fysio- en manueeltherapeuten dat is opgezet om de kwaliteit van de zorg voor mensen met lage rugklachten te verbeteren. Het netwerk heeft als doel het aantal mensen dat lijdt aan chronische lage rugklachten te voorkomen en/of te verminderen.

X